0 C
Otočac
Četvrtak, 28 siječnja, 2021

RC BAŠKE OŠTARIJE Velebitski dragulj Općine Karlobag!

U samom srcu Velebita u malom mjestu Baške Oštarije koje se nalazi na 926 m nadmorske visine gdje se susreću mediteranska i kontinentalna klima smješten je Rekreacijski centar Baške Oštarije koji je osnovan s ciljem razvoja i unapređenja turističke ponude na području općine Karlobag. Idealno je mjesto za odmor, rekreaciju i očuvanje zdravlja.

Rekreativni centar nudi razne rekreativne programe, ukusnu gastronomsku ponudu sa domaćom hranom uzgojenom i proizvedenom na vlastitom imanju. Uz već stalnu gastronomsku ponudu rekreativni centar Baške Oštarije proširio je svoju ponudu za posjetitelje i prolaznike.

U sklopu centra sa radom je započela sirana koja se bavi proizvodnjom sireva i ostaih mliječnih proizvoda od kravljeg mlijeka iz vlastite proizvodnje. S obzirom da se sirana nalazi u ekološki čistoj regiji, u srcu Velebita, bez industrijskih zagađenja. Naši su proizvodi iznimne kvalitete, te u njima možete osjetiti svu raskoš Velebita i velebitskih trava. U ponudi imamo: domaće mlijeko, ličku basu, vrhnje, jogurt, voćne jogurte, skutu, škripavac, svježi sir, polutvrde i tvrde sireve. 

Mlijeko i mliječne proizvode također plasiraju kroz ugostiteljsku ponudu restorana koji se nalazi u sklopu hostela Baške Oštarije.Prodaja proizvoda odvija se u sklopu same sirane, a proizvodi sirane nose oznaku kvalitete Lika Quality.

Više o zaista bogatoj ponudi možete pronaći na https://www.rekreativnicentar.eu/hr/kontakt

( OK/RCBO)