Srijeda, 24 srpnja, 2024

BROJNI POPUSTI Tjedan odmora vrijedan na Plitvicama!


“TJEDAN ODMORA VRIJEDAN
” je akcija Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se u tjednu od 16. do 25. 10. 2020. godine omogućuje građanima Hrvatske da posjete i upoznaju turističke destinacije naše zemlje, koje nude upola niže cijene svih turističkih proizvoda, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

Turističke zajednice općine Plitvička Jezera i grada Gospića u  koordinaciji  s turističkim gospodarstvenicima s našeg područja osmislile su dobru i zanimljivu priču, paket aranžmane, te kreću s promocijom istih na domaćem tržištu putem društvenih mreža, te putem direktnog marketinga na info pultu Zagrebačkog Cvjetnog trga, za koje smo kreirali i tiskali promo materijale.

Osmislili smo i NAGRADNU IGRU vezanu uz akciju „Tjedan odmora vrijedan“. Budući da su se u kampanju uključili Nacionalni park Plitvička jezera, Memorijalni centar Nikola Tesla, Pećinski park Grabovača i Baraćeve špilje, Zip line Pazi medo, Adrenalinski parkovi, turističke agencije, restorani, kampovi, te ostali smještajni objekti očekujemo u navedenom tjednu veći broj domaćih posjetitelja. 

Gost može ostvariti popust na više usluga, a ističemo da suradnjom ove dvije turističke zajednice, a kroz sinergiju svih sudionika naše turističke destinacije, generiramo turističke pakete koji nude nezaboravne doživljaje. Posjetiteljima je istaknuta posebna ponuda kako bi im omogućila što lakši i jednostavniji odabir programa za boravak u Lici.

U ovoj teškoj godini, uzrokom pojave epidemije Koronavirusa, veliki doprinos turističkom prometu dali su domaći turisti. Naša želja je da i u vremenima koja dolaze čine sve značajniji udio u turističkim kretanjima, odnosno u ukupnom udjelu dolazaka i noćenja. Ovo je također prilika da se kontinentalne i ruralne destinacije bolje pozicioniraju na turističkoj karti Hrvatske.

Tz općine Plitvička Jezera

Tz grada Gospića