Srijeda, 24 travnja, 2024

GPOU Otočac domaćin obuke za partnerske institucije iz Erasmus+ projekta „Mreža UNESCO-ovih kulturnih prostora“

Svaka lokalna zajednica na različite načine, izravno ili neizravno, prezentira svoje posebnosti. Stanovnici Otočca i Gacke, ali i drugih krajeva Hrvatske, imat će to priliku učiniti sljedeći tjedan, u periodu od 20. do 23. veljače. Tada će GPOU Otočac organizirati obuku za partnerske institucije iz Erasmus+ projekta „Mreža UNESCO-ovih kulturnih prostora“ te će im u četverodnevnom edukativnom programu pokazati primjere dobre prakse čuvanja kulturne baštine.

Posljednji dan obuke rezerviran je za završni koncert na kojem će biti predstavljene pjesme, plesovi i glazba karakteristični za različite krajeve Hrvatske. Na koncertu će nastupiti jedna klapa, jedan tamburaški orkestar i dva folklorna društva: Klapa Munita, tamburaški orkestar Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac, HKUD “Široka Kula” Široka Kula i FD OTOČAC , GPOU-e Otočac.

Stoga Vas ovom prilikom pozivamo da nam se pridružite u četvrtak, 23. veljače, u 18:30 u velikoj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta Otočac i svojim prisustvom pridonesete predstavljanju bogatstva naše kulturne baštine.

GPOU/ ID