Srijeda, 24 travnja, 2024

LITTLE STARS BY NINA Ličanka koja je ljubav prema djeci pretvorila u posao koji javno hvali i Maja Šuput!

Da su Ličani poduzetni nije novost pa je tako jedna poduzetna djevojka iz Otočca osmislila jako traženu uslugu koju hvale i sve domaće zvjezde ali i svi koji su se ikada susreli sa situacijom da ne znaju kako zabaviti djecu na vjenčanjima a žele da i djeca budu dio proslave.
Kako je riješila ovaj problem na svoje i zadovoljstvo roditelja doznali smo od Nikoline -Nine Gajec, vlasnice “Little stars by Nina”.

Kako je nastala ideja?
Zapravo me svi uvijek pitaju odakle mi ideja da se bavimo čuvanjem i animacijom djece na vjenčanju? Naime, bila je to upravo moja ideja prije točno tri godine kada smo putovali na izlet u Trakošćan. U razgovoru sam rekla, znaš čime ću se baviti? Čuvati ću i animirati dječicu na vjenčanju… Dobila sam odgovor: ali to ti ne postoji. Rehoh im, znam, sasvim uvjerena u sebe i u svoj cilj. Biti ću jedina i prva u Hrvatskog koja će se time profesionalno baviti i dati zadnji atom snage za naše najmlađe goste, za zvjezdice koje su nam sve. Tako je sve započelo. Stavila sam oglas u jednu grupu koja se bavi tematikom vjenčanja te sam od Zagreba do Trakošćana imala jedanaest upita i dvije rezervacije. Uslijedila je ona birokracija otvaranja obrta, kupovanje igrački, biranje do posljednjeg detalja kako bi naše zvjezdice sve dočekalo spremno za najbolju zabavu. Ono što zaista želim podijeliti s vama jest informacija da je naše prvo vjenčanje bilo samo deset dana od stvaranja moje ideje. Danas je iza nas više od stotinu vjenčanja, zadovoljnih zvjezdica, roditelja, mladenaca, baka i djedova, a zapravo smo i ovu četvrtu sezonu na samome početku. Radujemo se svakoj novoj suradnji, svakoj novoj svadbi kao da nam je prva. 


Kako bi se predstavila-tko je Nina?
Nina, punog imena Nikolina je prije svega vlasnica i direktorica ozbiljne zvjezdaste firme koja uspješno radi već četvrtu godinu, a potom jedna vrlo skromna djevojka sa velikom željom za uspjehom u njenoj jedinstvenoj ideji i ostvarenjem životnog sna. Još dok sam bila dijete čuvala bih svu djecu u susjedstvu i sa nepunih šest godina kada sam dobila svoju braću blizance sam svima govorila da ću kada narastem biti teta u vrtiću. Želja mi se danas ostvarila. Nisam teta u vrtiću, ali sam se nakon srednje škole uputila u vrlo srodni fakultet. Prvotno na razrednu nastavu, potom na fakultet pedagogije tako da sam ostala u okvirima svojih snova. 

Što sve nudi Little Stars by Nina? 
Specijalizirani smo za čuvanje i animaciju dječice na vjenčanjima no volimo uvijek naglasiti kako to nisu samo vjenčanja već i ostali eventi poput rođendana i krstitki, prve pričesti i krizme ukoliko se tamo nađu uzvanici u dobi od 0-12 godina. Osim što se bavimo čuvanjem i animacijom dječice od Little Stars by Nina na vjenčanju i ostalim eventima će te dobiti dječji kutak sa svim potrebnim rekvizitima za nezaboravnu zvjezdastu zabavu no i face painting koji je izuzetno popularan među dječicom. Vješte ruke naših teta čuvalica Vaše će mališane na trenutak odvesti u svijet mašte kada će postati jedan od njihovih najdražih likova iz crtića. Kod nas možete naručiti i personalizirane bojanke te svoju zvjezdastu zabavu njima učiniti još bogatijima.

Čuvanje samo na vjenčanjima ili još nešto?
A ne, ne. To nikako ne bi sličilo na mene da ostanem kod samo jedne ideje. Little Stars by Nina je proširila svoje vidike pa se bavimo i posredništvom dadiljama, što znači ukoliko trebate dadilju za svoje dijete, nemate vremena za razne intervjue i testiranja, Little Stars by Nina će to odraditi umjesto vas i za vaše dijete pronaći kompetentnu dadilju. 

Koji slijedeći projekt sprema Little Stars by Nina?
Neću skrivati svoj životni san, a to je otvaranje privatnog vrtića o kojem već dugo maštam. Naravno, kao što niti Little Stars nije uobičajena djelatnost tako mi je vizija da taj vrtić ima neke posve drugačije modele. U smislu da bude dvojezični i da roditeljima pruža daleko veće mogućnosti za djecu od klasičnog vrtića. 


Što sve dječica rade dok ih čuvaju tete čuvalice? 
Svaku svadbu radimo individualno i po želji dječice koja se nađu na njoj. Osluškujemo želje malenih zvjezdica kako bi doma otišli bogatiji za još jedno iskustvo i kako bi isto još danima prepričavali. Naš program bazira se isključivo na kreativi, bilo to izrada razno raznih kreativnih stvari spretnim ručicama, modeliranje plastelinom ili glinamolom ili pak igranje nekih društvenih igara, ples sa zvjezdicama ili popularna potraga za blagom.  Osim što se bavimo čuvanjem i animacijom dječice od Little Stars by Nina na vjenčanju i ostalim eventima će te dobiti dječji kutak sa svim potrebnim rekvizitima za nezaboravnu zvjezdastu zabavu no i face painting koji je izuzetno popularan među dječicom. Vješte ruke naših teta čuvalica Vaše će mališane na trenutak odvesti u svijet mašte kada će postati jedan od njihovih najdražih likova iz crtića. Kod nas možete naručiti i personalizirane bojanke te svoju zvjezdastu zabavu njima učiniti još bogatijima.
Multimedija nikako nije dobrodošla u našem kutku jer kod djece izaziva agresivno ponašanje i natjecanje tko je bolji, a u kreativi su svi pobjednici.


Čestitke na uspjehu,  nije mala stvar kad te preporuči naj zvijezda! Vidjeli smo da se lista poznatih referenci stalno širi..koja je tajna uspjeha?
Prije svega hvala Vam od srca na iskrenim čestitkama! Moja tajna uspjeha se krije u kontinuiranom radu teta čuvalica i moje malenkosti. Iz dana u dan roditeljima, mladencima i svima koji traže naš upit smo na raspolaganju u bilo koje doba dana. Tako je, s Majom Šuput imamo već jako dugo lijepu poslovnu suradnju. Kako je i sama opće poznata kao kraljica svadbi, prepoznala je naš trud i rad na svadbama gdje pjeva, shvatila da su roditelji zapravo u potpunosti posvećeni mladencima a ne trčanjem za dječicom onda nas je počela često dijeliti u sada popularnim storyima na društvenim mrežama. Nadalje, Ella Dvornik, ne mogu da ne spomenem tu predivnu curu s kojom imam jednu krasnu suradnju već dvije godine nas također rado preporuči preko svog svima poznatog instagram profila, a na raspolaganju smo joj uvijek, bilo da treba za čuvanje djevojčica dok ima poslovne obveze, proslave rođendana ili nekog druženja. Moram spomenuti da smo radili i vjenčanje uistinu divne žene, Jelene Veljače s kojom sam i dalje u kontaktu te event meni osobno žene majke kraljice, Lucije Lugomer čiji kontakt i dalje ostvarujem. Ima tu još puno poznatih lica koji su prepoznali naš trud i rad i koji nas uvijek rado ponovno pozovu no da se ne varamo, ničeg ne bi bilo bez mog neprestanog rada i svakodnevnog ulaganja da postanemo još bolji! 

Rezervirajte i vi bajkovitu priču za svoje mališane ili organizirajte zvjezdastu zabavu za najmlađe goste na:
www.littlestarsbynina.com
Kontakt broj: 0921839596 
Zapratite nas na FaceBook: Little Stars by Nina 
Instagram: littlestarsbynina 

(A.P.)